Edukacija je bila jednodnevna te se sastojala od dva dijela – predavanje i praktični dio. Tako su se brojni iznajmljivači educirali u teoretskom dijelu o temama kao što su:

uređenje interijera u obiteljskom smještaju – kako manjim investicijama poboljšati našu ponudu, sistemsko čišćenje objekta, doček i dobrodošlica naših gostiju – sitnice koje puno znače, komunikacija sa gostom i lakši dolazak gostiju do objekta, dok je u praktičnom dijelu održan obilazak objekta u uvali Garma sa ciljem primjene dobre prakse u uređenju interijera i sistematske pripreme objekta za dolazak gosta.

Na edukaciji je nazočilo 75 iznajmljivača iz Blata i otoka Korčule, a edukacija je bila organizirana u suradnji sa turističkim zajednicama otoka Korčule, turističkim djelatnicima i predstavnikomsektora za management osoblja objekta jednog austrijskog hotela.

Ovom prilikom najavljujemo još jednu edukaciju za iznjamljivače koja će se u Blatu održati 12.ožujka/ ponedjeljak s početkom u 18:00 sati u Vijećnici općine Blato, a prijaviti se možete u Turističkom uredu u Blatu.

alt

tekst i foto: TZO Blato


Ispis