Dragi prijatelji,

Već petu godinu hrvatski karikaturisti okupljaju se tijekom kolovoza u Blatu na otoku Korčuli (Hrvatska) gdje se sa svojim radovima natječu na festivalu karikature  pod nazivom «Smih je lik» (Smijeh je lijek) odnosno za trofeje «Zlatna drača» i «Zlatna kost». Prvi se dodjeljuje najboljem autoru sa mora ili rijeke, a drugi onome sa kontinenta.

Već treću  godinu Festival humora ima internacionalni karakter. Najboljem od stranih učesnika pripada i poseban trofej «Zlatni ježinac» . Odabrane karikature bit će predstavljene na festivalu od 1.do 15.08. 2004. godine a pobjednicima organizator osigurava dolazak i boravak u Blatu na otoku Korčuli 8.08.2004.

Svim učesnicima Festivala pripada knjiga s tiskanim radovima. Vaše sudjelovanje našu će priredbu učiniti još ambicioznijom i prestižnijom.

Tema je univerzalna «More, ljeto, Blato, sve to…», ali prigodno nosi podnaslov «Turizam».
Rok za slanje karikatura (najviše tri) je 01.06.2004. Trebaju biti originalni, nacrtani na formatu min A4/max A3 (min 210 x 297mm/max 297 x 420 mm). a uz crteže naznačite puno ime i prezime, adresu, grad i državu iz koje dolazite,  e-mail i telefonski broj kako bi vam mogli dostaviti knjigu i tiskanice cijele priredbe.

Očekujemo vaše radove na adresu:

OPĆINA BLATO
"DANI SMIHA"
31. ULICA 2/IV.
20271 BLATO
Hrvatska

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
web site: www.blato.hr

ili

SLOBODNA DALMACIJA
KULTURA
IGOR BRESAN, selektor festivala
«More,ljeto,Blato sve to», 2004.
21000  SPLIT
Hrvatske mornarice 4
Hrvatska

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


 


Ispis