U konkurenciji djevojčica natjecalo se devet ekipa i to: tri ekipe iz O.Š. Blato, dvije ekipe iz O.Š. Župa  dubrovačka, dvije ekipe iz O.Š. Mokošica,  jedna ekipa iz O.Š. Ivan Gundulić iz Dubrovnika i jedna kombinirana ekipa iz O.Š. Ston i Dubrovačko primorje. U muškoj konkurenciji natjecala se samo ekipa O.Š. Blato.U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojila je ekipa  O.Š. Blato I , drugo mjesto O.Š. Župe dubrovačke i treće mjesto O.Š. Mokošica I.
Image 
Za ekipu O.Š. Blato u konkurenciji djevojčica nastupile su: Nina Žaknić, Martina Šeparović, Jelena Andrijić, Meri Žuvela, Nikolina Marinović,Ema Šeparović,Jelena Šeprović, Katarina Franulović,Karmen Cetinić, Ana Andrijić,Ela Šeparović,Ana
Šeparović,Lucija Šimunović,Mirjana Bosnić i Ana Marija Padovan. Prve dvije ekipe stekle su pravo nastupa na regionalnom prvenstvu koje će se održati 4. travnja 2007. godine u Mokošici.
Za ekipu O.Š. Blato u konkurenciji dječaka, koji su kao jedina ekipa također stekli pravo nastupa na regionalnom prvenstvu, nastupili su: Petar Žaknić, Mateo Razlog ,Ante Padovan  i Vlaho Franulović.
Voditelji ekipa O.Š. Blato bili su prof. Nenad Šeparović, prof. Gordana Šeparović  i prof. Jelena Cetinić.
Čestitamo svim natjecateljima i njihovim voditeljima na  postignutim rezultatima i zaželimo im uspjeh na predstojećem regionalnom prvenstvu.
Image 

Ispis