Riječi zahvale uputili su i organizatori "Liga borbe protiv raka Korčula -Pelješac" i "Zaklada Ana Rukavina", te iste u cijelosti prenosimo:

"Liga borbe protiv raka Korčula -Pelješac" i "Zaklada Ana Rukavina" obavješćuju svekoliku javnost da su se u upravo završenoj akciji 385 mladih Korčulana i Pelješčana svojim potpisom i uzorkom krvi upisali u Registar dobrovoljnih darovatelja koštane srži i matičnih stanica, a Liga priložila 11.000 kuna.
To je dokaz da imamo krasnu mladost koja zaslužuje naše poštovanje! Oni su najbolje svjedočanstvo zrelosti, dobrote i uljuđenosti našeg zavičaja, pa dok god među nama ima takvih ljudi neće presušiti izvori života i pouzdanja u budućnost. Aktivisti «Zaklade Ana Rukavina» među kojima je bila i njena majka jutros se vraćaju u Zagreb oduševljeni i zahvalni odazivom, organizacijom i iznad svega srdačnošću kojom su bili praćeni od Orebića kroz Korčulu, Blato i Vela Luku. Mi im želimo sretan povratak kući i zahvaljujemo što su nam omogućili da se pridružimo «Zakladi Ane Rukavina» koja Hrvatsku snaži bogatstvom srca i ljudskosti.
Image

LIGA PROTIV RAKA
KORČULA-PELJEŠAC    


Ispis