Prišćapac
Home NASLOVNICA

Vijesti

PROMOCIJA KNJIGA "ONI" I "U MALU JE UŠA ĐAVA"
21/08/2019
article thumbnail

Knjige „U malu je uša đava“ i „ONI“ u organizaciji Narodne knjižnice Blato predstavila je sinoć na trgu dr. Franje Tuđmana u Blatu gđa. Tisja Kljaković Braić. Osim predstavljanja knjiga, otvorena je i istoimena izložba „ONI“ u Klavir Sali Doma Kulture.


UPOZORENJE NA TOPLINSKE VALOVE KOJI MOGU DJELOVATI NA ZDRAVLJE
21/08/2019
article thumbnail


MARINA SARDELIĆ NAJBRŽA NA BRZOPOTEZNOM ŠAHOVSKOM TURNIRU
20/08/2019
article thumbnail

Na otvorenom brzopoteznom šahovskom turniru koji se tradicionalno održava na kraju “Blatskog ljeta” sudjelovalo je šesnaest (16) natjecatelja. Kup-natjecanje koje je organizirao Šahovski klub “Blato” uz sponzorstvo Turističke zajednice općine Blato održano je u “Gradskom parku” , a prvo mjesto osvojila je Marina Sardelić koja je u finalu bila bolja od Gregora Romca.


OBILJEŽAVANJE EUROPSKOG DANA SJEĆANJA NA ŽRTVE TOTALITARIZMA I AUTORITARNIH REŽIMA 23. kolovoza 2019. godine
20/08/2019

Obilježavanjem Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima, Hrvatska se pridružila većini zemalja članica EU u kojima se, na preporuku Europskog parlamenta, potiče na promišljanje osjetljivih i kompleksnih pitanja zajedničke povijesti i njezina očuvanja kako bi sljedeće generacije mogle iz nje učiti i graditi suživot na temeljima demokracije i uvažavanja temeljnih prava.


KONCERT JASMINA STAVROSA
19/08/2019
article thumbnail

(17.08.) Povodom obilježavanja 20 godina rada Radio Blata održan je koncert Jasmina Stavrosa koji je napravio nezaboravan tulum na blatskoj Plokati.


LJETNA IGRAONICA U UVALI PRIGRADICA
19/08/2019
article thumbnail

U okviru blatskog ljeta ove smo godine organizirali ljetnu igraonicu u uvali Prigradica. Uz glazbu i smijeh djeca su se zabavljala u raznim igrama koje su za njih pripremile članice Udruge.


Ostale vijesti

Karbuni panorama

Karbuni panorama

 
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting