Program događanja

ponedjeljak, 10:00 sati, samostanska dvorana: predstave za djecu, “Princeza u potrazi za srećom” i “Šašavi mišić”

16:30 sati, potkrovlje Osnovne škole Blato, radionica izrade lutaka

utorak, 10:00 sati, samostanska dvorana, predstava za djecu “Čarobni cvijet”

18:00 sati, Udruga osoba s posebnim potrebama Vincenca Blato, radionica – izrada Uskrsnih ukrasa

srijeda, 10:00 sati, samostanska dvorana, predstava za djecu “Mačak”

16:30 sati, Narodna knjižnica Blato, radionica – izrada Uskrsnih ukrasa

PRINCEZA U POTRAZI ZA SREĆOM

Princeza Klara je najsretnija kada se igra sa svojim tatom . Od njhovih glasova i smjeha odzvanja cijeli kraj . Jednoga dana kada se tata više nemože nasmijati i Klara misleći da je netko ukrao njegovu sreću kreće u potragu za njom . Prolazi kroz razne opasne zgode i nezgode. Susreće prijatelje i neprijatelje i vraća se žalosna kući bez tatine sreće. Povratak Klare jako obraduje žalosne roditelje jer su oni već odavno shvatili da je njhovaća najveća sreća Klara.

Za dob od 2+

ŠAŠAVI MIŠIĆ

Jedne večeri mali mišić nemože zaspati i nastaje cijela strka. Kume i tete pokušavaju uspavati maloga razmaženog mišića. Nakon što je skoro strado shvaća da su mama i tata najvažniji za svako djete i da ih je potrebno slušati.

Za dob od 1+.

ČAROBNI CVIJET

Djevojčica Ana dobije na dar čarobni cvjet sa sedam latica koji joj može ispuniti svaku želju . To je nešto predivno što svako djete a i odrasli proželjkuju. Anine želje su u početku prave , dječje . Kada ostane samo jedna latica ona počinje razmišljati što će zaželiti. Čim upozna Viktora , dječaka koji od rođenja teško hoda ni trena ne dvoumi . Ana i Viktor sretno odjure sa scene a nama ostaje želje da i svi odrasli budu poput Ane.

Za dob od 2+.

MAČAK

Mačak je kućni ljubimac , pažen , mažen i dobro hranjen. Jednoga dana za večeru je samo kukuruzna kaša ( pura ) jer nema novaca. Mačak protestirajući mjauče i ljutita mama ga izbacuje iz kuće . Hladno mu je i očajno misli da će postati beskućnik. Mama se ipak smiluje i pušta ga u kuću , a miš Miško mu pomaže da ga proglase mišolovcem .

Za dob od 2+.

 


alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

altalt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

foto: Tereza Cetinić



Ispis