Hans i Birgit Liste žive u okolici Berlina i roditelji su troje djece koji već jedanaest godina dolaze kod obitelji Žaknić u uvalu Karbune, i to svake godine dva puta godišnje, za vrijeme proljetnih i jesenskih mjeseci, kako bi u potpunosti uživali u blagodatima koje odmor na otoku nudi u proljetno i jesensko razdoblje.

Rado kažu da su istinski zaljubljenici u Karbune, njegovu prirodu i ljepotu, drage ljude koje su tamo upoznali i sa kojima se druže za vrijeme svog odmora, pa čak i apartman u koji već godinama dolaze nazivaju „svojim“.

Pored svega onoga što im boravak u Karbunima pruža i zbog čega se već neprekidno vraćaju svake godine, gostoprimstvo i ljubaznost njihovih domaćina također su neizostavni razlog njihove dugogodišnje vjernosti našoj destinaciji.

Turistička zajednica općine Blato uvijek rado dočekuje i ugošćuje baš ovakve dugogodišnje goste kako bi im na simboličan način pokazali zahvalnost za njihovu dugogodišnju vjernost općini Blato i promociji naše destinacije.

Uz iskrene želje za ponovnim susretom i dogodine ispratili smo naše drage goste i poželjeli im još mnogo predivnih trenutaka u njihovoj najdražoj uvali i na našem otoku.

alt

alt

TZO Blato


Ispis