BLATSKI DANI NOGOMETA

Bogati program događanja započinje derbijem 3. HNL jug između našeg Zmaja i neprikosnovenog lidera prvenstva kaštelanskog Vala. Utakmica 24. kola se igra u nedjelju 21.04.2013. sa početkom u 16:30, a Zmaj se nakon dva gostovanja konačno vraća kući.

Kaštelani su u jesenskom dijelu prvenstva slavili pogotkom u sudačkoj nadoknadi (1-0), a prošlu godinu, koja ipak nije mjerilo, su kao favoriti na Zlinjama poraženi sa visokih 4-1. Bila je to prva domaća utakmica današnjeg trenera Armanda Marenzija. Sa ponosom najavljujemo da će nedjeljnim trajektom iz Splita prema Blatu krenuti  "Mladi Vatreni". Riječ je o izabranicima Dinka Jeličića koji vodi mladu hrvatsku U-18 reprezentaciju.

Reprezentativci će stići kasno u nedjelju na Korčulu, a u ponedjeljak, 22.04.2013 i utorak, 23.04.2013. će odraditi treninge na Zlinjama. U srijedu, 24.04.2013. sa početkom u 17:00 odigrati će se prijateljska utakmica između prve momčadi BŠK Zmaj i U-18 selekcije.

Reprezentativci će Blato, odnosno njihovu bazu u Hotelu Korkyra u Veloj Luci napustiti u četvrtak ujutro.

U utorak, 23.04.2013. u 13:30 škola nogometa: "Zmajevi štići" u kojoj treniraju najmlađi članovi našeg kluba će održati "Dan otvorenih vrata". Zainteresirani roditelji članova i oni koji će tek postati, te ostali gosti su pozvani da obiđu novouređenu svlačionicu specijalno napravljenu za školu nogometa u staroj uljari, da pregledaju novu opremu iz SAQ programa, te da prisustvuju treningu najmlađih kategorija. Treninge održava voditelj omladinske škole Igor Gudelj zajedno sa Nikšom Cetinićem, a redovito mu pomažu igrači iz prve ekipe Antonio Lipotić i Marino Gavranić.

Biti će ovo prava prilika za promociju nogometa na našem otoku, stoga još jednom pozivamo sve ljubitelje nogometa i one koji to tek kanu postati da posjetu Blato i uživaju u ova preljepa četiri dana koja nas očekuju. Ovih dana je na sva vrata stiglo proljeće, a uz ugodne dnevne temperature lipe su se sramežljivo zazelenile, pa se opcija produženog vikend bijega iz gradske svakodnevnice u neku od prekrasnih blatskih uvala nameće kao jedini logičan izbor. Dodatan razlog posjeta Blatu je "Blatski tjedan" koji započinje u ponedjeljak, 22.04.2013. a završava se u nedjelju 28.04.2013 blagdanom nebeske zaštitnice Svete Vincence. Više o Tjednu Blata možete pogledati na stranicama općine Blato.

Dobrodošli na Zlinje, na Blatske dane nogometa.

Preuzeto sa službene web stranice BŠK-a Zmaj


Ispis   E-mail