U organizaciji Županijskog saveza školskog športa Dubrovačko-neretvanske županije održano je 25. ožujka 2010. na Gradskom stadionu u Makarskoj županijsko prvenstvo srednjih škola u atletici za mladiće i djevojke.
Image 
U konkurenciji djevojaka ekipa Srednje škole Blato zauzela je 2 mjesto. Za ekipu su nastupile: Antonija Nobilo, Ivana Andrijić, Ivana Marinović, Kata Bačić, Darija Franulović, Anamarija Padovan, Jelena Andrijić, Antonela Padovan, Katica Kunjašić, Marija Matulović, Kristina Begić i Petra Žanetić, voditelj ekipe bio je prof. Nikola Boroe.
U konkurenciji mladića Srednja škola Blato je ponovno bila najbolja u županiji i uvjerljivo osvojila 1. mjesto i plasman na regionalno natjecanje u Splitu. Županijski prvaci: u skoku u vis Nikola Damjanović, na 1000 m Deni Vlašić i u skoku u dalj Kuzma Šeparović. Ostali članovi ekipe bili su: Ivan Baničević, Marko Šeparović, Dino Mašković, Vilijam Vidović, Ðani Škoro, Edi Žuvela, Alen Mašković, Vinko Bosnić i Ante Padovan, voditelj ekipe bio je prof. Nenad Šeparović.
Image 

Ispis   E-mail