U okviru božićno-novogodišnjeg programa u utorak je u Domu športova u Blatu održana tradicionalna gimnastička revija Gimnastičke udruge Hrvatski Sokol - Blato.
Image 
Nakon svečanog defilea gimnastičarki i gimnastičara, te pozdravnih riječi predsjednika Ivana Cetinića Koće i trenera-voditelja prof. Nenada Šeparovića, brojnim posjetiteljima predstavili su se članovi GU Hrvatski Sokol, a koji su pod vodstvom svojih trenera prof. Nenada i Gordane Šeparović i Nikole Boroa izveli brojne uspjele i atraktivne vježbe na dvovisinskim ručama, karikama, gredi, ručama, preskoku preko kozlića i konja, te vrlo uspjelim vježbama i atraktivnim skokovima na parteru. Po završetku revije svim članovima GU Hrvatski Sokol uručeni su prigodni božićni pokloni.
Image 
Image 
Inače, protekle 2009. godine ženska i muška ekipa GU Hrvatski Sokol bile su prvaci Dubrovačko-neretvanske županije. Na prvenstvu Dalmacije muška ekipa bila je prva, a ženska druga, a na državnom prvenstvu održanom u Šibeniku, muška i ženska ekipa osvojile su vrlo dobro sedmo i osmo mjesto.
Čestitamo !!!

Ispis   E-mail